Kronikë e zezë

Menaxheri merr 11,000 euro në firmën në Lipjan dhe nuk kthehet më në punë

 

Një punëtor i një firme në Lipjan të enjten ka marrë 11,000 euro të punës dhe nuk është kthyer më në punë.

Policia e Kosovës po e heton rastin por nuk ka arrestuar dikë ende.