Kronikë e zezë

Arrestohen dy gra pasi kishin shfrytëzuar fëmijët për të kërkuar lëmoshë

 

Dy raste për keqtrajtim të fëmijëve janë raportuar në Deçan dhe Gjakovë të mërkurën.

Sipas raportit të Policisë në Deçan është arrestuar e dyshuara pasi që e njëjta është hasur së bashku me fëmijën e saj të cilën e shfrytëzonte për të kërkuar lëmoshë nëpër qytet.