Kronikë e zezë

Arrestohen e pastaj lirohen dy të dyshuar për bixhoz të paligjshëm në Skenderaj

 

Një 32-vjeçar, pronar i një shtëpie, si dhe një 23-vjeçar janë arrestuar në Skenderaj, për organizim të bixhozit të paligjshëm.

Sipas Policisë, të dielën rreth orës 00:40, kanë realizuar një kontroll në një shtëpi dhe objektet përcjellëse të saj në një fshat të Skenderajt.