Kronikë e zezë

Një burrë në Hajvali raporton bashkëshorten, thotë se e kërcënoi atë dhe fëmijët me vrasje

Policia e Kosovës
 

Një burrë në Hajvali e ka raportuar në Polici bashkëshorten e tij. Ai ka treguar se bashkëshortja nëpërmjet telefonit e ka kërcënuar atë dhe fëmijët me vrasje, ka njoftuar Policia e Kosovës të dielën. 

Gruaja ishte larguar nga shtëpia më 16 prill, ndërsa sipas bashkëshortit e ka telefonuar dhe e ka kërcënuar më 22 prill.