Kronikë e zezë

Në Shtime, rrihet e mitura dhe tërhiqet zvarrë në tokë

 

Në rrjetet sociale ka qarkulluar një video ku shihet një e mitur teksa rrihet dhe tërhiqet zvarrë në tokë, po nga një e mitur.

Ato janë të rrethuara nga shokë e shoqe që i xhirojnë e i nxisin të vazhdojnë rrahjen. Disa prej tyre madje i kërkojnë ta fusin në ujë viktimën.