Kronikë e zezë

Arrestohen dy të dyshuar për grabitje në Fushë-Kosovë

 

Dy persona janë arrestuar në Fushë-Kosovë sot me dyshime për grabitje.

Policia e Kosovës ka njoftuar se A.D. (24) dhe B.H (18), dyshohet se kanë qenë të përfshirë në një rast të grabitjes në rrugën “Tahir Zemaj” në Fushë-Kosovë më 19 janar.