Kronikë e zezë

Dy vdekje të dyshimta në Pejë e Istog

 

Dy vdekje të dyshimta kanë ndodhur në Pejë dhe Istog.

Në Istog bëhet fjalë për një fëmijë i cili sipas raportit të Policisë është dërguar në spital pa shenja jete. Vdekja e tij është konstatuar nga mjeku kujdestar. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit i cili ka rekomanduar që trupi i pa jetë i viktimës tu lirohet familjarëve.