Kronikë e zezë

Arrestohen e pastaj lirohen tre persona për prostitucion në Prishtinë

Foto: Ilustrim
 

Tre persona janë arrestuar në Prishtinë për veprën “mundësim apo detyrim në prostitucion”.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë, bëhet fjalë për dy gra dhe një burrë, shtetas të Kosovës.