Kronikë e zezë

Arrestohet një person për grabitjen e disa ditëve më parë

 

Policia në Ferizaj ka arrestuar një person për grabitje dhe dëmtim prone.

Sipas njoftimit të Policisë, Njësia e Hetimeve në Ferizaj ka nisur hetimet më 26 nëntor, kur edhe ishte raportuar rasti, ndërkohë që sot është kryer një arrestim. Është arrestuar B.H. 32 vjeç. Dy të tjerë që morën pjesë në këtë rast, janë në arrati.