Kronikë e zezë

Katër vjedhje të rënda në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

Foto: Ilustrim
 

Në 24 orët e fundit, në Kosovë janë regjistruar katër vjedhje të rënda, ka njoftuar Policia e Kosovës. Në Podujevë, të dielën është ankuar një person se disa të tjerë i kanë hyrë në shtëpi dhe i kanë vjedhur stoli ari dhe para ta gatshme. Rasti thuhet se është nën hetim.

Vjedhje ka ndodhur edhe në rrugën “Leka i Madh” në Prishtinë, ku në ora 19:40, është arrestuar një person, i zënë duke kryer vjedhje në një shtëpi.