Kronikë e zezë

Gjenden mbi 90 telefona pa dokumentacion në Ferizaj

 

Policia e Kosovës ka gjetur rreth 92 telefona të llojeve të ndryshme pa mbulesë dokumentare si dhe 380 airpodsa pa mbulesë dokumentare, nga kontrolla që ka bërë në 3 lokacione në qytetin e Ferizajt.

Mallrat sipas njoftimit, janë konfiskuar dhe rastet kanë vazhduar për kundërvajtje.