Kronikë e zezë

Zyrtari i APK-së dyshohet se ndihmoi në vjedhje të drunjve, ndalohet për 48 orë

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se me datë 24.11.2021, rreth orës 02:30, patrulla policore e Stacionit për Mbikëqyrje të Kufirit, Vitomiricë/Radavc, në Gjakovë, ka pranuar informata relevante se në zonën e Bjeshkës Bajshe – Istog disa persona janë duke vjedhur drunj.

Menjëherë pas pranimit të informatës, zyrtaret policor kanë ndërmarrë veprime operative dhe në Bajshe, kanë ndaluar automjetin kamion i tipit mercedes, me targa vendore, ku pas verifikimit është konstatuar se në automjet ka drunjë teknik breu, pa dokumentacione përkatëse.