Kronikë e zezë

Ngrihet aktakuzë ndaj pesë zyrtarëve të Vitisë, dyshohen për dallavere me tenderë

 

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj pesë zyrtarëve të Komunës së Vitisë, nën dyshimet për keqpërdorime në një tender për asfaltim të rrugëve.

Aktakuza është ngritur ndaj të pandehurve F.A., F.R., R.Sh., Sh.K. dhe S.S.