Kronikë e zezë

Arrestohet një i kërkuar për substanca narkotike në Ferizaj

 

Një person i moshës 51-vjeçare G.H. në Ferizaj i cili po kërkohej nga Policia për blerje dhe shitje të substancave narkotike, është arrestuar.

Sipas njoftimit, ai i ishte i kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj , për veprën penale ‘’Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve,substancave psikotrope dhe analoge’’, me dënim burgimi prej gjashtë muajve.