Kronikë e zezë

Pesë burra të arrestuar për dhunë në familje në 24 orët e fundit - viktima gratë

Perleshje
 

Pesë burra janë arrestuar në 24 orët e fundit për raste të dhunës në familje. Në të gjitha rastet viktima kanë qenë gratë.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, në Podujevë është arrestuar një burrë që më 10 tetor kishte ushtruar dhunë fizike dhe kishte kanosur bashkëshorten e tij. Raporti i Policisë bën të ditur se si pasojë e dhunës dhe frikës, gruaja bashkë me dy fëmijë ishte larguar nga shtëpia pasi ishte ndier e rrezikuar. Pas intervistimit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.