Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Klinë

 

Një e mitur është raportuar e zhdukur në Klinë.

Rasti është raportuar në Polici nga babai i saj. Ai ka thënë se vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.