Kronikë e zezë

Kapen barna të kontrabanduara të cilat kanë hyrë nga Serbia në Kosovë

 

Policia kufitare e Muçivërcës ka konfiskuar një numër të madh të pakove me barna të kontrabanduara.

Sipas njoftimit, fillimisht ata janë njoftuar se në fshatin Domorovc Ranillug, nga territori i Serbisë është futur një traktor i ngarkuar me mallra kontrabandë dhe i njëjti gjendet në oborrin e një shtëpie të pabanuar.