Kronikë e zezë

Arrestohet një shtetas i Shqipërisë për kalim ilegal të kufirit

 

Është arrestuar një shtetas i Shqipërisë pasi kishte kaluar ilegalisht kufirin Shqipëri – Kosovë.

Shtetasi i Shqipërisë është kapur duke ecur shtratit të liqenit. Ai kishte thënë se e ka bërë këtë pasi nuk është i vaksinuar dhe nuk kishte test për COVID. Ai është dërguar në mbajtje.