Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim dy rojeve të pyllit në Gjilan për kontrabandim me mallra 

 

Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditë të pandehurve M. A. dhe N. K. 

Ekziston dyshimi i bazuar se më 05 Tetor 2021, i pandehuri M.A., në cilësinë e personit zyrtar – roje pylli, në Komunën e Kamenicës, me dashje ka keqpërdorur pozitën zyrtare.