Kronikë e zezë

Nga 30 ditë paraburgim për pesë të dyshuarit për terrorizëm

 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar një muaj paraburgim për pesë të dyshuarit për terrorizëm.

Bëhet fjalë për të dyshuarit A.GJ., E.S., N.S., M.B., SH.K. të cilëve u është caktuar paraburgim për shkak të veprave penale “Përgatitja e veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës”, “Kryerja e veprës terroriste”, “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”, “Importimi, eksportimi, furnizimi, prodhimi, këmbimi, ndërmjetësimi ose shitja e paautorizuar e armëve apo materieve plasëse”.