Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj dy personave për kontrabandim me migrantë

 

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër F.R. dhe SH.B. për veprën “kontrabandim me migrantë”. Të njëjtit gjenden në paraburgim nga data 20.09.2021.

Sipas aktakuzës, me datë 20.09.2021, rreth orës 13:15 në autostradën ‘’Ibrahim Rugova’’ në aksin rrugor Vërmicë – Prizren është vërtetuar se në bashkëkryerje janë marrë me kontrabandim me migrantë, me qëllim të përfitimit të drejtpërdrejtë të dobisë pasurore.