Kronikë e zezë

Arrestohet 26-vjeçari i kërkuar për dy vepra penale

 

Policia ka arrestuar personin e kërkuar për veprën penale lëndim i lehtë trupor dhe kanosje.

E.N., i moshës 26-vjeçare nga Ferizaj, ishte dënuar me gjashtë muaj burgim, derisa sot pas kompletimit të dokumentacionit është dërguar në vuajtje të dënimit.