Kronikë e zezë

Arrestohen dhjetë persona në Mitrovicë për sulm

 

Janë arrestuar dhjetë persona në Mitrovicë, pasi sot rreth orës 16:00 kishin sulmuar 11 persona tjerë në afërsi të zyrës për shërbime dhe programe të Ministrisë së Bujqësisë, që ndodhet në rajonin e Mitrovicës së Jugut.

Siç njoftojnë burime të KOHËS të sulmuarit janë serbë. Ata ishin duke pritur për të aplikuar për subvencione.