Kronikë e zezë

Prokuroria Speciale i ngrit aktakuzë një personi për shtytje në vepra terroriste

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Prokuroria Speciale e Kosovës i ka ngritur aktakuzë një personi për veprën penale ‘shtytje për kryerje të veprave terroriste’ dhe ‘shtytja për kryerjen e veprave terroriste në vazhdim’

Sipas njoftimit, i akuzuari është K.P.