Kronikë e zezë

Në Shtërpcë vendosen posterë: “Mirë se vini në Asociacionin e komunave serbe”

Foto: Vendosen tabela në hyrje të Graçanicës me mbishkrim "mirë se vini në asociacionin e komunave serbe"
 

Në Shtërpcë janë vërejtur që në tabelat e rrugës janë vendosur posterë me mbishkrim “mirë se vini në asociacionin e komunave serbe”.

Policia e Kosovës e ka njoftuar prokurorin, i cili ka hapur rast për veprën “Nxitje e përçarjes dhe mosdurimit”.