Kronikë e zezë

Tre burra të maskuar e të armatosur futen në një shtëpi për të kërkuar para

 

Tre persona të maskuar dhe të armatosur janë futur në një shtëpi dhe kanë kërkuar para nga banuesit e shtëpisë në Podujevë.

Katër viktimat kanë raportuar se të armatosurit u kanë kërkuar para, por pasi u kanë thënë se nuk kanë para, janë larguar.