Kronikë e zezë

Motra dhe dy vëllezërit e mitur rrahën mes vete në Fushë-Kosovë

FOTO: Ilustrim
 

Pas një mosmarrëveshje që kishin, motra dhe dy vëllezërit e saj të mitur janë rrahur mes vete në Fushë-Kosovë.

Palët janë intervistuar dhe më pas janë liruar, sipas njoftimit të Policisë.