Kronikë e zezë

Serbi hyn në Kosovë me mallra të kontrabanduara, sulmohet Policia pas konfiskimit

 

Njësiti policor ka ndaluar në fshatin Zhivkovc të Zveçanit, automjetin VË, me targa te Serbisë, të cilin e drejtonte i dyshuari mashkull shtetas i Serbisë dhe gjatë kontrollit ka rezultuar se në automjet kishte mallra të kontrabanduara.

I dyshuari i lartcekur nuk i kishte përfillur urdhrat e zyrtarëve policorë dhe kishte ikur nga vendi i ngjarjes.