Kronikë e zezë

Afro 200 gjoba për përdorim të telefonit gjatë ngasjes, brenda 3 ditëve në Mitrovicë

Foto: Ilustrim
 

Policia në Rajonin e Mitrovicës ka shqiptuar 195 gjoba vetëm për përdorimin e telefonit gjatë drejtimit të automjeteve, që nga 14 shtatori i këtij viti.

Sipas njoftimit, me qëllim të ngritjes së sigurisë në trafikun rrugor dhe me qellim të parandalimit të aksidenteve përpos detyrave dhe angazhimeve të rregullta, Policia në Rajonin e Mitrovicës këto ditë është fokusuar në identifikimin dhe marrjen e masave ligjore ndaj të gjithë kundërvajtësve të cilët shkaktojnë kundërvajtje me përdorimin e telefonit gjatë ngasjes së automjeteve.