Kronikë e zezë

Kanosi bashkëshorten me vrasje, paraburgim për prizrenasin

 

Një muaj paraburgim i është caktuar të pandehurit B.A. nga Gjykata Themelore e Prizrenit nën dyshimin se ka kryer veprën e kanosjes ndaj bashkëshortes së tij dhe të armëmbajtjes pa leje.

Më 12 shtator, i pandehuri dyshohet se në mbrëmje e ka kanosur me vrasje bashkëshorten, në prezencë të fëmijëve, me armën pushkë automatike AK-47.