Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim të dyshuarve për vrasjen e 50-vjeçarit në Gjilan

 

Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve ndaj të pandehurve F.O., G.B. dhe I.V. të dyshuar për vrasjen e një 50-vjeçari në Gjilan.

B.V. 50-vjeçar nga Bujanovci u qëllua për vdekje të dielën rreth orës 19:45.