Kronikë e zezë

Raportohet i humbur një burrë në Pejë

 

Një burrë është raportuar i humbur në Pejë.

Sipas njoftimit, rastin në Polici e ka raportuar bashkëshortja e tij, duke shtuar se është ai është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend-ndodhja e tij.