Kronikë e zezë

Arrestohet një zyrtar i Komunës së Ferizajt, dyshohet për falsifikim të dokumenteve

Foto: Ilustrim
 

Një zyrtar i gjendjes civile në Komunën e Ferizajt është arrestuar të mërkurën nën dyshimin për përfshirje në veprat penale “keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’ dhe falsifikimi i dokumenteve”.

“Sot, më 18.08.2021, zyrtarë policorë nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit – Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-Ferizaj, sipas autorizimit nga Prokuroria Themelore Ferizaj, ka arrestuar të dyshuarin B.Xh., viti i lindjes 1967, mashkull kosovar”, njoftoi PK.