Kronikë e zezë

Raportohet për dy të zhdukura gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

 

Policia ka bërë të ditur se dy vajza janë raportuara të zhdukura gjatë 24 orëve të fundit në vendin ton.

Rasti i parë është në Livoq të Epërm të Gjilanit, ku babai i vajzës ka thënë se ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar.