Kronikë e zezë

Arrestohen 18 persona në aksionin nga 10 shtete, përfshihet edhe Kosova

Foto: Europol
 

Një hetim masiv i Policisë spanjolle, në bashkëpunim me Policinë e Shqipërisë dhe autoritetet e imigracionit të Kosovës, Austrisë, Francës, Italisë, Sllovenisë, Portugalisë, Britanisë së Madhe dhe SHB-së, ka rezultuar me arrestimin e 18 personave.

Të dyshuarit thuhet se ishin të përfshirë në kontrabandim me migrantë dhe falsifikim dokumentesh.