Kronikë e zezë

Dhunohet një grua në Lipjan

Foto: Ilustrim
 

Një femër në Lipjan ka raportuar se është dhunuar nga një person i panjohur për të.

Viktima ka thënë se personi e ka futur atë me forcë në veturë të martën dhe më pas e kishte dhunuar.