Kronikë e zezë

Policia raporton 10 raste të dhunës në familje

 

10 raste të dhunës në familje janë regjistruar gjatë dy ditëve të fundit. Vetëm në rajonin e Pejës policia ka raportuar për tri raste të dhunës në familje.

Më 23 qershor policia ka arrestuar një person në Pejë pasi që ai nën ndikim të alkoolit kishte sulmuar fizikisht një grua dhe një burrë.