Kronikë e zezë

U paraqit në emër të dikujt tjetër për testin për patentëshofer, arrestohet 20-vjeçari

 

Një 20-vjeçar është arrestuar të mërkurën me dyshimin se ka mashtruar duke u paraqitur në sallën për test për patentëshofer në Prishtinë, në emër të dikujt tjetër.

Policia e ka intervistuar të dyshuarin dhe për të do të merren veprime të mëtejme në koordinim me Prokurorin e Shtetit.