Kronikë e zezë

Policia identifikon dy raste të falsifikimit të dokumenteve

Policia
 

Në Pikën e Kalimit Kufitar në Merdare, Polica e Kosovës, gjatë kontrollit të dokumentacionit të personave që kalojnë kufirin, ka hasur në dy raste që dyshohet se dokumentet janë të falsifikuara.

Sipas njoftimit për media, dokumentet janë kontrolluar me pajisjet më moderne të kontrollit të dokumenteve (VSCQ-1 dhe VSC-6000).