Kronikë e zezë

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e Besnik Dautaj

 

Policia e Kosovës ka publikuar fotografinë dhe identitetin e një personi i cili është duke u kërkuar nga Gjykata Themelore nё Pejë.

Përmes një njoftimi për media policia ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e personit me emrin Besnik Dautaj i lindur me 16.06.1988 në Shtupel-Klinë.