Kronikë e zezë

60 persona u vërsulen policëve pasi këta të fundit ua kërkojnë dokumentet

Policia e Kosoves - SHPK
 

Një ngjarje me vetura dhe motoçikleta në Prizren të enjten, ka bërë që të ndërhyjë Policia e Kosovës.

Ata edhe janë penguar kur kanë kërkuar dokumentet e personave të pranishëm. 60 persona u janë vërsulur policëve, ndërsa zyrtarët kanë përdorur sprej për t’i shpërndarë.