Kronikë e zezë

Rrahu gruan me arsyetimin se nuk e pastroi shtëpinë

Foto lustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren i ka caktuar 30 ditë paraburgim të dyshuarit Y.P. me dyshimet se ka kryer veprën penale, lëndim i lehtë trupor.

Sipas gjykatës i dyshuari, me 7 qershor në shtëpinë e përbashkët familjare, pas mosmarrëveshjeve të vazhdueshme që kishte me bashkëshorten e tij dhe vajzën e tij, ai me dashje kryen dhunën ose keqtrajtimi fizik me qëllim të cenimit të dinjitetit të dëmtuarave brenda një marrëdhënie familjare.