Kronikë e zezë

Europoli njofton për sekuestrimin e 1.5 ton heroinë në Rumani, 10 të arrestuar

 

Europol ka bërë të ditur se ka mbështetur në një aksion policinë rumune për të shkatërruar një grup të organizuar kriminel, të përfshirë në tregti të drogës.

Agjencitë e zbatimit të ligjit nga Austria, Belgjika, Çekia, Franca, Gjermania, Hungaria, Holanda, Sllovakia dhe Sllovenia, morën pjesë në këtë operacion, ku u sekuestruan 1.5 ton heroinë