Kronikë e zezë

Tre vjet burgim për vjedhje të rëndë

arrestim
Foto lustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka shqiptuar një dënim prej tri vitesh për dy të akuzuarë për vjedhje të rëndë.

Ndaj të akuzuarit F.H. gjykata ka shqiptuar dënimin prej 1 viti dhe një gjobë prej 500 euro. Ndërsa të akuzuarin Xh.H. e ka dënuar me 2 vite dhe një gjobë prej 500 euro.