Kronikë e zezë

Arrestohen gjashtë persona për vjedhje në një shtëpi në Isniq

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar gjashtë persona për një vjedhje në një shtëpi në Isniq të Deçanit më 7 maj.

Siç ka njoftuar Policia e Kosovës fillimisht ishin identifikuar tre persona dhe ishin arrestuar. Ata po qarkullonin me një veturë pa targa dhe gjatë kontrollit të veturës janë gjetur maska të improvizuara dhe kaçavida.