Kronikë e zezë

Dy të arrestuar për armëmbajtje pa leje në Malishevë

 

Dy persona janë arrestuar në fshatin Kijevë Malishevës për armëmbajtje pa leje.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë ka siguruar informata në rrugë operative se disa persona të dyshuar kanë ekspozuar armë të ndryshme në kundërshtim me ligjet aktuale në Republikën e Kosovës, gjë që paraqet shqetësim dhe rritë pasigurinë për banorët.