Kronikë e zezë

Dënohet me tre vjet burg dhe 1 mijë euro gjobë ferizajasi për vjedhje të rëndë

Foto: KOHA
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka dënuar me tre vjet burg dhe 1 mijë euro gjobë E.XH. i cili akuzohet se ka kryer veprën vjedhje e rëndë.

Ai akuzohet se më 12 maj 2018 në Ferizaj ishte futur në një shtëpi të huaj dhe kishte vjedhur 300 euro të gatshme dhe ari me vlerë prej 100 eurove.