Kronikë e zezë

Mbetet në fuqi masa e paraburgimit ndaj të dyshuarit për kryerjen e dy veprave penale

Mbetet në fuqi masa e paraburgimit ndaj të dyshuarit për kryerjen e dy veprave penale
 

Gjykata e Apelit në Gjilan e ka refuzuar si të pabazë ankesën e avokatit P.C., i cili dyshohet për veprën mbajtje në posedim të paautorizuar të armëve dhe posedim i paautorizuar i narkotikëve.

Masa e paraburgimit njëmujor do jetë deri në 13 maj të këtij viti, e cila ishte caktuar nga Gjykata Themelore.