Kronikë e zezë

Një i arrestuar për kontrabandim me migrantë

Një i arrestuar për kontrabandim me migrantë
 

Një person është arrestuar në pikën kufitare Dheu i Bardhë për kontrabandim me migrantë.

Policia njofton se gjatë kontrollit i janë gjetur dy pasaporta dhe dy ID karta kroate të në personi tjetër, që dyshohet të jenë të falsifikuara.