Kronikë e zezë

Dënohet me një vjet burg dhe 300 euro gjobë një person në Prizren

Dënohet me një vjet burg dhe 300 euro gjobë një person në Prizren
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me një vjet burgim dhe 300 euro gjobë S.R. për veprën penale vjedhje.

I pandehuri thuhet se më 5 shkurt 2018 ishte futur në një lokal ku një punëtoreje i kishte vjedhur çantën, në të cilën gjendeshin dokumente personale dhe të holla.